Behandelingen

Nagelversteviging (overlay):

Heeft u mooie natuurlijke nagels maar moeite om ze heel te laten, bijvoorbeeld omdat ze gaan splijten of scheurtjes krijgen, dan kunt u met behulp van gel een laagje over uw eigen nagels laten zetten voor stevigheid.
Uw eigen nagels groeien gewoon mee en na 3 of 4 weken kunt u ze dan nabehandelen. Het oude product wordt voor 95% weggevijld en er wordt weer een nieuw laagje gel opgebracht.

Nagelbijt-arrangement

Voor nagelbijters is er een speciaal arrangement, omdat de nagels extra verzorging nodig hebben. Het is dan ook belangrijk dat de nagels om de 1 á 2 weken nagekeken en zo nodig behandeld worden door de nagelstylist. Alle arrangementen worden in overleg met de klant gemaakt. Deze arrangementen zijn nooit standaard, omdat eerst bekeken dient te worden hoe kort de nagels zijn, hoe dun en hoe snel de nagels na de behandelingen zullen groeien.
Door kunstnagels aan te brengen bij een nagelbijter word het nagelbed beschermt. De nagelbijter zal minder behoefte hebben om nagels te bijten of te pulken, omdat de kunstnagels anders aanvoelen.
Ik adviseer u graag.